Ga naar hoofdonderdeel

Bestuurder Jos Merx vervolgt loopbaan buiten De Zorggroep

Bestuurder Jos Merx vervolgt loopbaan buiten De Zorggroep

09-10-2024

Jos Merx, lid Raad van Bestuur van De Zorggroep Noord- en Midden-Limburg, heeft te kennen gegeven de organisatie na 4,5 jaar te gaan verlaten. “Dankzij de enorme inzet van vele collega’s hebben we bij De Zorggroep mooie stappen gezet. Ik ben dankbaar voor wat we samen hebben bereikt. We laten zien dat transformatie, innovatie en gezondheid hand in hand gaan. Voor mij is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, maar ik zal De Zorggroep met interesse blijven volgen”, aldus Jos Merx.

Ellen van Beijsterveldt, voorzitter Raad van Toezicht: “De Raad van Toezicht van De Zorggroep dankt Jos voor zijn bijdrage aan de transformatie van de organisatie, het beter op orde brengen van de bedrijfsvoering en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.”

Jos Merx wordt per 1 januari 2025 Managing Director Nederland voor een Europees acterend private equity bedrijf. Daarmee keert hij terug naar de wereld waarin hij is opgegroeid en volgt daarin zijn hart.

De werving en selectie voor een opvolger is inmiddels opgestart. Tot er een opvolger is benoemd, wordt het bestuur gevormd door de huidige voorzitter Raad van Bestuur: Marc van Ooijen.